Ένα μασάζ ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογή σε εταιρίες, συνέδρια, αεροδρόμια κ.α.

Φέρνουμε ειδική φορητή καρέκλα μασάζ στο γραφείο σας, και μέσα σε 10 λεπτά εξειδικευμένος και έμπειρος ειδικός χειρομάλαξης, σας ανακουφίζει σε αυχένα, πλάτη, μέση, χέρια από τους πόνους που έχουνε συσσωρευθεί στο σώμα σας, λόγω του υπολογιστή και της καθιστικής ζωής που κάνετε.

Ζήστε την μοναδική εμπειρία και δείξτε στα στελέχη και στους υπαλλήλους σας την εκτίμησή σας για τη σκληρή δουλειά τους χαρίζοντάς τους πνευματική διαύγεια, νοητική συγκέντρωση και ευεξία.

Το αυχενικό σύνδρομο, η επικονδυλίτιδα, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα κ.α. μυοσκελετικές παθήσεις, λόγω της κακής στάσης του σώματος και της υπέρχρησης, αλλά και το καθημερινό στρες, είναι συνηθισμένα φαινόμενα στο σημερινό εργασιακό περιβάλλον.

Κάθε συνεδρία μασάζ στο χώρο εργασίας διαρκεί συνήθως μεταξύ 10 και 15 λεπτών ανά άτομο και πραγματοποιείται σε ειδικά σχεδιασμένη εργονομική καρέκλα μασάζ.

Το μασάζ καρέκλας εκτελείται πάνω από τα ρούχα και δεν απαιτούνται έλαια, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους, ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι.

Επικεντρώνεται στον αυχένα, στους ώμους, στην πλάτη και στους βραχίονες (περιοχές υψηλής πίεσης και έντασης από την εργασία του γραφείου) και απελευθερώνει τις φυσικές ενδορφίνες του σώματος.

Τα μασάζ καρέκλας αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα που βοηθά την εταιρία σας να ξεχωρίζει και να δείχνει την εστίαση των εργαζομένων στην υγεία και την ευεξία. Οι τακτικές συνεδρίες μασάζ είναι ένας αποδοτικός και βολικός τρόπος για να ενδυναμώσετε και να αναζωογονήσετε το εργατικό δυναμικό σας.

 

Τα οφέλη της καθιστής μάλαξης:

• Μειώνει το στρες και την κούραση
• Ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους (αυχένα, ώμους, χέρια, σπονδυλική στήλη,πλάτη και μέση)
• Στοχεύει στην καλύτερη αναπνοή αυξάνοντας την ενέργεια και την εγρήγορση
• Μειώνει το άγχος και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
• Χαρίζει πνευματική διαύγεια, νοητική συγκέντρωση και ευεξία με στόχο την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος
• Βελτιώνει την στάση του σώματος και την αύξηση της συνείδησης του σώματος
• Συμβάλλει σημαντικά στην μείωση πονοκεφάλων και ημικρανιών