Τι είναι αγάπη;Μασάζ για ζευγάρια

Δεν είναι συμπόνια μήτε καλοσύνη.

Στη συμπόνια είναι δύο, αυτός που πονά κι αυτός που συμπονάει.

Στην καλοσύνη είναι δύο, αυτός που δίνει κι αυτός που δέχεται.

Μα στην αγάπη είναι ένα.

Σμίγουν οι δύο και γίνονται ένα.

Δεν ξεχωρίζουν.

Το εγώ και εσύ αφανίζονται.

Αγαπώ θα πει χάνομαι.

 

– Νίκος Καζαντζάκης –

 

Μασάζ για Ζευγάρια

Η άνεση του οικείου χώρου και το άγγιγμα με πρόθεση και φροντίδα, βοηθά τα ζευγάρια να επανασυνδεθούν, ενώ το στρες και το άγχος της καθημερινής ζωής διαλύονται.

Η παροχή ενός μασάζ είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε ως θεραπεία ο ένας για τον άλλον όταν αισθανόμαστε ότι η σχέση μας χρειάζεται κάποια επιπλέον φροντίδα και αγάπη.

Στόχος μας είναι να έρθουμε πιο κοντά στον/ην σύντροφο μας να βιώσουμε την οικειότητα, να νιώσουμε και να νιώσει και ο/η άλλος/η  ότι είναι σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Να ξυπνήσουμε τα συναισθήματα καλής θέλησης και να δυναμώσουμε την αίσθηση ευτυχίας του ατόμου. Μερικά  αγγίγματα ειλικρινείας μεταξύ του ζευγαριού τρέφουν το άτομο και τονώνουν την τάση του να κερδίζει στη ζωή.

 

Προσφέρουμε με πράξη την αναγνώριση της παρουσίας του άλλου μέσω αγγίγματος με απλές και αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ  ως προς τον/την σύντροφο από διάφορα είδη μασάζ (Σιάτσου, Σουηδικό, Αγιουβέρδα, Λόμι Λόμι, Ταϊλανδέζικο κ.α.).

Κόστος Σεμιναρίου: 100 ευρώ / ζευγάρι (50 ευρώ / άτομο)

Διάρκεια Σεμιναρίου: 5 ώρες

Καλέστε ένα φιλικό σας ζευγάρι να κάνετε όλοι μαζί το σεμινάριο και κερδίστε 30% έκπτωση.

Τελικό κόστος σεμιναρίου με συμμετοχή 2 ζευγαριών: 70 ευρώ / ζευγάρι (35 ευρώ / άτομο)

Δηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής για το σεμινάριο καλώντας μας στα τηλέφωνα ή συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ