Η καθιστική ζωή και η έλλειψη διατάσεων "κλειδώνουν" το σώμα και συμβάλλουν στον εύκολο τραυματισμό των μυϊκών ομάδων. Με το Thai Yoga Massage το σώμα "ξεκλειδώνει" και οι αρθρώσεις αποκτούν το φυισολογικό εύρος τους. Ας δούμε παρακάτω πώς επιτυγχάνεται αυτό.

Η ύπαρξη του Ταϊλανδέζικου Μασάζ" (ή Thai Yoga Massage ή Τάι Μασάζ), χρονολογείται περίπου πριν από 2500 χρόνια στην Ινδία και βασίζεται στην Αγιουρβέδα (ινδική ιατρική) και σε τεχνικές γιόγκα.

Στο παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ δεν χρησιμοποιούμε λάδι ενώ ο δέκτης παραμένει ντυμένος κατά τη διάρκεια της συνεδρίας με χαλαρά και άνετα ρούχα, ξαπλωμένος σε ένα αναπαυτικό υπόστρωμα στο πάτωμα.

Δείτε το βίντεο:

Το Thai Yoga Massage αποτελεί επίσης μία πολύ καλή λύση για χαλάρωση, ευεξία και αύξηση της ευλυγισίας για όσους βρίσκουν το λάδι πάνω στο σώμα τους ενοχλητικό και δεν τους αρέσει η κλασική μέθοδος μασάζ με λάδι.

Το Ταϊλανδέζικο Μασάζ αποτελεί μια ολιστική θεραπεία σώματος και ψυχής και προάγει τη γενική υγεία και την ευεξία.

Μέσα από μια σειρά ρυθμικών πιέσεων, υποβοηθούμενων διατάσεων τύπου Γιόγκα, απαλού μασάζ έλξης και πίεσης κ.α τεχνικών, βοηθά στην ενεργοποίηση και στην απελευθέρωση της ροής της ενέργειας που ρέει μέσα στο σώμα μας και στην ψυχή μας μέσω των ενεργειακών καναλιών τα οποία ονομάζονται μεσημβρινοί.

Το τάι μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην πέψη, στην σωστή και βαθιά αναπνοή, στην καλή στάση του σώματος, στην ευελιξία, καθώς και την απελευθέρωση του στρες και των νευρικών εντάσεων.

Μέσω των κινητοποιήσεων και των διατάσεων που εκτελούνται από τον ειδικού χειρομάλαξης στον δέκτη, οι αρθρώσεις του δέκτη αποκτούν μεγαλύτερη ελαστικότητα και έρχονται πιο κοντά στο φυσιολογικό εύρος της κίνησής τους. Ξεμπλοκάρουν οι σύνδεσμοι και οι τένοντες που προσφύονται ή καταφύονται στις αρθρώσεις με αποτέλεσμα την αύξηση της ευλυγισίας του δέκτη.

Μέσω των παθητικών διατάσεων και των πιέσεων που εφαρμόζονται με τα δάκτυλα με τις παλάμες και με τους πήχεις του ειδικού χειρομάλαξης, επιτυγχάνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, οπότε και καλύτερη οξυγόνωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη της καλύτερης διάθεσης και την αύξηση της ενέργειας του δέκτη.

Παράλληλα μπορεί να βοηθήσει σε έναν μεγάλο αριθμό παθολογιών, όπως πόνους στην πλάτη, πονοκεφάλους, πεπτικά προβλήματα, άγχος, αϋπνία, νευρική ανισορροπία, μυϊκούς πόνους κ.α.

Μαρτυρίες Πελατών

Γιατί να κάνω μασάζ; – Που με ωφελεί;

3 σημαντικοί λόγοι για να κάνετε μασάζ μαζί μου

Εκπαίδευση Ζευγαριών στα μυστικά του Μασάζ

Τι είναι αγάπη; Δεν είναι συμπόνια μήτε καλοσύνη. Στη συμπόνια είναι δύο, αυτός που πονά κι αυτός που συμπονάει. Στην καλοσύνη είναι δύο, αυτός που δίνει […]

Gua Sha

Το Gua Sha για το πρόσωπο και το λαιμό ονομάζεται Ανατολικό Botox (ή Ανατολικό Facelift) γιατί είναι μια ευεργετική θεραπεία αναζωογόνησης του προσώπου. Η τεχνική εφαρμόζεται […]

On Site (Chair) Massage

Ένα μασάζ ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογή σε εταιρίες, συνέδρια, αεροδρόμια κ.α. Φέρνουμε ειδική φορητή καρέκλα μασάζ στο γραφείο σας, και μέσα σε 10 λεπτά εξειδικευμένος και […]

Therapists

Ηλίας ΓρατσίαςLicensed Certified Massage Therapist (+30) 6909033172Ο Ηλίας είναι ο ιδρυτής του Massage Culture και είναι ειδικός στην χειρομάλαξη με εμπειρία 12 ετών. Έχει σπουδές σε […]

Το όραμά μας

Σε όλους του αρχαίους πολιτισμούς (Αρχαία Ελλάδα, Κίνα , Ινδία, Αίγυπτο, Ρώμη, Αμερική, Αφρική, Τουρκία, Περσία και στους λαούς του Βορρά) η μάλαξη είχε ενεργό και […]

Σιάτσου (Shiatsu)

Αυτό το είδος μάλαξης προέρχεται από την Ιαπωνία. Σιάτσου στα ιαπωνικά σημαίνει "πίεση με τα δάκτυλα" και η συνεδρία γίνεται χωρίς λάδι και με τα ρούχα […]