Τα Οφέλη του Μασάζ στην Υγεία μας
March 5, 2018

Γιατί το μασάζ στα πέλματα είναι τόσο σημαντικό;

Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθούμε στο μασάζ των πελμάτων.

Ένα καλό μασάζ στα πέλματα θεωρείται αναμφισβήτητα μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους χαλάρωσης λόγω της επίδρασης που έχει στη συνολική υγεία σου.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα πέλματα των ποδιών αντιπροσωπεύουν έναν χάρτη ολόκληρου του ανθρώπινου οργανισμού. Τα πέλματα των ποδιών παίζουν σημαντικό ρόλο στο νευρικό σύστημα επειδή περιέχουν περισσότερους αδένες ιδρώτα και ευαίσθητες νευρικές απολήξεις ανά τετραγωνικό εκατοστό από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός σου. Αυτές οι νευρικές απολήξεις συνδέονται και απλώνονται σαν ένας γιγαντιαίος ιστός σε όλο το σώμα και αυτό που στην πραγματικότητα κάνει το μασάζ ποδιών είναι να διεγείρει τα όργανα και τις λειτουργίες στο σώμα σου.

Η διενέργεια τακτικών μασάζ στα πόδια σου και η συχνή άσκηση πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία των πελμάτων σου θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίζεις διάφορες ασθένειες και να διατηρείς τη σωστή λειτουργία των οργάνων σου.

Η θεραπεία μασάζ στα πόδια αρχίζει να λειτουργεί κάνοντας μασάζ 10-15 λεπτά. Όμως τα 40-60 λεπτά είναι ο ιδανικός χρόνος για να γίνει η σωστή δουλειά και με λεπτομέρεια πάνω στα πόδια σου.

Τα πόδια σου μπορεί να έχουν την λιγότερη προσοχή από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός σου, αλλά σίγουρα αξίζουν μεγαλύτερη προσοχή, καθώς αυτά είναι που σε μεταφέρουν  οπουδήποτε θέλεις και σχεδιάζεις να πας.

Δώσε την απαραίτητη περιποίηση και φροντίδα στα πόδια σου κάνοντας Μασάζ ποδιών.

Το τακτικό μασάζ στα πόδια τονώνει τη λειτουργία των ζωτικών οργάνων σου και βοηθάει στην απόκτηση και στην διατήρηση της ευεξίας και της υγείας του οργανισμού σου.

Τώρα καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο σημαντικό ένα μασάζ στα πόδια σου.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
Instagram